kassasysteem met touchscreen
Touch Systems Kassasystemen.
Geplaatst op 18 mei 2017 18 mei 2017 door Touch Systems. Beveiliging van uw kassasysteem. Recentelijk zijn er een aantal wereldwijde aanvallen geweest met het zogenaamd cryptolocker computervirus. Hier kunt u lezen wat dit veroorzaakt en hoe u zichzelf kan beschermen.
kassasystemen detailhandel
Horeca kassasystemen met touchscreen EUROTOUCH.
Boeken op tafel met tafelplattegrond. Telefonische afhaalbestelling: Het EuroTouch kassasysteem heeft aparte functies voor telefonische orders en afhaalbestellingen aan de balie bijvoorbeeld een Cafetaria, Frituur, Chinees Restaurant., Op ordernummer door de EuroTouch aangemaakt, de bestelling staat onder dit nummer geregistreerd en kan bijvoorbeeld met dit nummer worden afgehaald aan de balie. Op naam of apart nummer maximaal 24 karakters. Onder de ingegeven tekst is de order geregistreerd en kan bijvoorbeeld met deze gegevens worden afgehaald bij de balie. Het ordernummer of de ingegeven tekst zijn vermeld op de rekening en keukenbon. Om de mogelijkheden van de EuroTouch kassasystemen nog beter te leren kennen kunt u ook een afspraak maken voor een persoonlijke online demonstratie. Mobiele Terminal / Afstandsbediening Touchscreen Bestelterminal.
unibet odds
bol.com HioPOS Plus all-in-one touch kassa, compleet kassasysteem voor horeca en retail.
HioPOS is het all-in-one kassasysteem, dat speciaal is ontwikkeld voor afrekenpunten in de horeca en retail. Door integratie van de PC, touchscreen en kassa bonprinter is een compact volledig geautomatiseerd kassasysteem ontworpen. De aluminium en waterdichte behuizing maakt de kassa zeer geschikt om in een productie omgeving te gebruiken. Standaard bezit HioPOS een groot aantal artikelen en artikelgroepen met afbeeldingen waardoor u zelfstandig en eenvoudig in 15 minuten de kassa kunt aansluiten.
financieel management
Touchscreen pos Kassasystemen.
Voor een POS kassa kunt u uitstekend terecht bij ons. Wij verkopen bijvoorbeeld de touchscreen POS SPS-2000 van SAM4s, een betrouwbare POS kassa die gebruikt maakt van de Linux technologie. Een aantal kenmerken van deze kassa.: Start snel op. Uit te breiden met draadloze kassa handhelds.
Touchscreen kassa Companeo.be.
Tussen de klassieke toetsen kroop dan ook weleens water of onzuiverheden wat de hele kassa schade kon beschadigen of stilleggen. Met een touchscreen kassasysteem heeft u dit probleem niet. U kunt het gemakkelijk schoon houden met een aangepast doekje en u kunt snel weer verder werken.
www.cucomp.be Kassasystemen Betaalterminals.
Een kassa systeem is onmisbaar voor elke kmo, hoe klein of hoe groot het bedrijf ook moge zijn. Wanneer u rechtstreeks zaken verkoopt aan klanten hebt u een kassasysteem nodig om alle transacties goed in het oog te kunnen houden. Voor elke toepassing zorgen wij voor de beste oplossing. Er is keuze tussen verscheidene toestellen naargelang de toepassing.: Klassieke kassa Kasregister Sam4s. Combinatie klassiek met touchscreen.
Touchscreen kassa's' voor horeca: stijlvol én efficiënt.
Dat is 20 jaar aan expertise en ervaring met het vinden van de juiste oplossing voor iedere klant. KassaPlanet is dan ook een betrouwbare partner voor wie op zoek is naar een efficiënt kassasysteem dat u helpt bij het uitbouwen van uw zaak.
Touchscreen kassasysteem Leza Horeca Winkel Management.
Meer informatie vindt u op de touchscreen kassasysteem sharp pagina. Klik hier voor informatie. Geen categorie 1. Leza Horeca Winkel Management. Van Dedemstraat 6. 1624 NN Hoorn. 31 0 229 562 110. Maandag t/m vrijdag. Beoordeeld met een 8.5 / 10 van de 70 beoordelingen.
Vind touchscreen kassa op Marktplaats.nl.
Volledig kassasysteem voor de horeca nog geen 5 jaar oud, bestaande uit: 2x 15" touchscreen met windows 7 posiflex 1x 15" touchscreen met windows 7 penetek technologie 2x thermische printer model qp-300, 80 mm 1x thermische printer model tz30-m01, 80 mm wincash 2000 kassa.
Connect24-7 Touchscreen kassa.
Touchscreen kassa systemen met een eigen besturingssysteem Casio, Vectron, Sharp, waren 10 jaar geleden een goed alternatief voor Windows gebaseerde kassas. De afgelopen jaren zijn de Windows en de opkomende Linux/Android besturingssystemen zodanig geëvolueerd dat de voorsprong niet meer in te halen lijkt.
Touchscreen kassa Kassasystemen Geldtel.nl.
Op de touchscreen kassa kunt u simpel een kassalade, bonprinter of barcodescanner aansluiten. Inloggen op afstand op een touchscreen kassa. Wij begrijpen dat wanneer zich een probleem voordoet u direct geholpen wilt worden. Problemen met een kassasysteem kunnen wij snel verhelpen als wij op afstand inloggen op uw kassasysteem.
Becosoft POS Touchscreen kassasysteem Becosoft.
Dankzij de koppeling tussen de Becosoft-software en het Becosoft POS touchscreen kassasysteem is uw stock en andere data steeds up to date. Via een overzichtelijke interface en het touchscreen kan u vlot en gericht uw klanten bedienen. Inloggen op de kassa kan met behulp van een code, badge, horloge, Hierbij kan gekozen worden voor een globale login voor alle gebruikers of een gepersonaliseerde login.

Contacteer ons