kassasysteem met touchscreen
micros kassasysteem Micros kassa systemen kassasysteem horeca touchscreen.
Doordat deze kassasystemen volledig aangepast kunnen worden aan elke horeca zaak kunnen al onze klanten hun eigen indeling en structuur inbrengen. Tel daarbij de vlotte bediening van een touchscreen kassasysteem en het is meteen duidelijk waarom zoveel restaurants, cafés en brasseries al werken met een persoonlijk ingesteld TouchCash kassasysteem.
ardeche france
Kassa touchscreen Casio QT 6100.
Casio QT 6100 Kassa touchscreen Casio QT 6100. Geschikt voor: Café horeca Restaurant horeca Frituur, snack en sandwichbar horeca Bakkerij. Met het QT-6100 Touchscreen kassasysteem ervaart u echt ten volle de flexibele en krachtige Casio oplossingen. ENKELE TOEPASSINGEN VAN DIT TOUCHSCREEN KASSASYSTEEM.
glazenwassers
Toshiba Big3 Touch Eres nv.
Shop Pro kassasystemen. Zit sta bureaus. Tips voor een goede zithouding. Erkend verdeler van Caisio, Toshiba Kbox kassasystemen. Toshiba Big3 Touch. TOSHIBA BIG3 TOUCH. Geregistreerd kassasysteem gks met touch toetsenbord. Met zijn ethernet interface vertegenwoordigt big3 de nieuwe generatie kasregisters.
SEO
www.vanzon.be Kassasysteem met touchscreen www.vanzon.be.
Van Zon Kampenhout. Kassasysteem met touchscreen. augustus 27, 2015. by Publi Van Zon. Ben op zoek naar een tweedehands kassasysteem met touchscreen. GEEN witte kassa, gewoon oud systeem. Lichte voorkeur SHARP. Leave a Reply Reactie annuleren. Checkbox GDPR is verplicht.
SEO checker
Kassasystemen, Geel, Meerhout, Antwerpen, Mol, Kasterlee, Olmen.
Het beste kassasysteem voor uw horecazaak. Vraag meer informatie! Een goed kassasysteem staat centraal voor het succes van uw zaak. Wij leveren de beste kassasystemen met alles erop en eraan: afstandsbediening, papierrol, inkt, touchscreen U kan bovendien kiezen uit een heleboel verschillende modellen.
LED Paneel
De Haan IT Nederland B.V. BV, veelzijdig in afrekenen Software Oplossingen.
Snel en eenvoudig te bedienen via een touchscreen. Geldlade en bonnenprinter. Een kassa is niet compleet zonder geldlade en bonnenprinter. Koppelen en uitbreiden. Meerdere kassas en vestigingen kunnen eenvoudig aan één systeem gekoppeld worden. Ook zijn er diverse uitbreidingen, zoals keukenschermen en klantdisplays. Betaalpassen, maar ook klantenkaarten of cadeaucheques kunt u snel uitlezen. Door de jarenlange ervaring en expertise kent De Haan IT Nederland B.V. het klappen van de zweep binnen onze branche en specifiek ook binnen Attractiepark Toverland. Hierdoor leveren ze maatwerk en denken mee in onze processen. Go Carwash Veghel. Snel afrekenen middels kentekenherkenning zorgen voor een hogere service, kwaliteit en verhogen van de doorlooptijd. Dat waren voor mij de uitgangspunten, met software van de Haan IT Nederland B.V.
coaching square
Betaalbare kassasystemen en gebruiksvriendelijke kassasoftware.
WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE. Het kassasysteem komen wij bij u op locatie installeren. Vervolgens krijgt u uitleg en samen met één van onze medewerkers wordt de kassasoftware naar uw wensen ingesteld. Voorafgaand zijn de producten er al ingezet.
touchscreen kassa
Kassa Kassa en veiligheid Retif België Belgique.
Als u verder surft op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies, zodat onze diensten en aanbiedingen beter aansluiten op uw interesses Meer Informatie x. De oplossing voor een. Uw Retif winkel vinden. Selecteer een winkel op de Belgische kaart. WIE ZIJN WIJ? Mannequins en bustes. Kassa en veiligheid.
simulatie hypothecaire lening
Home EDDS Technology Tactiele Kassasysteem.
Onze packs zijn een all-in-one kassaoplossing met: een touch computer, een thermal receipt printer, een kassalade en de software EDDS. Basis pack waaronder een volledige touchscreen kassasysteem.: 1 All-in-One Linux Classic. Processor Dual-Core Intel Celeron N3150. Screen 15' bezel free.
Zwemvijver
Kassasysteem Openstore Kassa voor fashion retail ACA Fashion Software.
Kies er optioneel voor om de knoppen op de kassa te gebruiken via touchscreen functionaliteit. Stel klanten in staat om spaarpunten online en offline te verzilveren bij het afrekenen van transacties. Verzamel e-mailadressen van klanten en stuur hen de kassabonnen van transacties via e-mail toe. Geavanceerd en eenvoudig. Stel klanten in staat om spaarpunten zowel online als offline te verzilveren bij het afrekenen van transacties. Koppeling webshop en POS. Bied klanten de mogelijkheid om artikelen online te bestellen en af te rekenen aan de kassa. Sluit een tweede beeldscherm aan op je kassa als transactiedisplay en/of reclamedisplay. Functies en voordelen. Overzichtelijke schermindeling en flexibele knopinrichting. Toegangsrechten instelbaar per gebruiker. Verkoopregistratie op klantniveau. Diverse kortingstypen instelbaar. Kassabonnen van andere filialen inzien. Klantgegevens wijzigen op de kassa. Tussentijds afromen en tekorten aanvullen. Verkopen op rekening en op zicht. Uniek genummerde cadeaubonnen uitgeven en innemen. Aankoophistorie van klanten bekijken op de kassa. Wij zijn er om je te helpen. Is het kassasysteem te gebruiken op meerdere devices? Het is mogelijk om een vaste pc te gebruiken op het afrekenpunt, als met tablets in diverse formaten.
Facturatiefacturatieprogramma, facturen maken, factureren, boekhouding en administratiesoftware WinFakt!
uit tot een compleet functioneel kassasysteem dat u in uw winkel kunt gebruiken. Bovendien bieden we onze klanten ook een koppeling met kassalade aan waardoor u voor een heel kassasysteem hardware inbegrepen terecht kunt bij ons. Screenshots klik om in te zoomen.
Kassa: Shop Partner all-in-one online en offline systeem.
Industriele touchscreens kassa systemen aanraakschermen zijn de perfecte oplossing voor winkels met veel personeel en klanten. De Shop Partner POS is compatibel met de dezelfde randapparatuur als laptops en pcs, en zorgt er voor dat je investering zoveel lager is dan met conventionele kassa systemen.

Contacteer ons