kassasysteem met touchscreen
Touchscreen kassa Kassasystemen.
Ik wens een kassasysteem touchscreen dat 600 cursustitels en 600 handboeken en 200 andere studie gerelateerde items aankan, met 3 barcode scanners, en atos worldline betaalmogelijkheden. kassa met pin. We wensen een volledig touchscreen kassa systeem met printer voor toog en keuken.
sea seo
Touchscreen kassa Companeo.nl.
Een kassasysteem maakt steeds meer plaats voor kassa's' die meegaan in de technologische ontwikkelingen van onze tijd. Steeds meer kassa's' met toetsen verdwijnen en maken plaats voor een kassa met bediening via een touchscreen. Wat zijn de voordelen van een touchscreen kassa?
Pensioensparen
micros kassasysteem Micros kassa systemen kassasysteem horeca touchscreen.
Doordat deze kassasystemen volledig aangepast kunnen worden aan elke horeca zaak kunnen al onze klanten hun eigen indeling en structuur inbrengen. Tel daarbij de vlotte bediening van een touchscreen kassasysteem en het is meteen duidelijk waarom zoveel restaurants, cafés en brasseries al werken met een persoonlijk ingesteld TouchCash kassasysteem.
Seo wordpress
Kassa touchscreen Casio QT 6100.
Casio QT 6100 Kassa touchscreen Casio QT 6100. Geschikt voor: Café horeca Restaurant horeca Frituur, snack en sandwichbar horeca Bakkerij. Met het QT-6100 Touchscreen kassasysteem ervaart u echt ten volle de flexibele en krachtige Casio oplossingen. ENKELE TOEPASSINGEN VAN DIT TOUCHSCREEN KASSASYSTEEM.
tenerife weer februari
Toshiba Big3 Touch Eres nv.
Shop Pro kassasystemen. Zit sta bureaus. Tips voor een goede zithouding. Erkend verdeler van Caisio, Toshiba Kbox kassasystemen. Toshiba Big3 Touch. TOSHIBA BIG3 TOUCH. Geregistreerd kassasysteem gks met touch toetsenbord. Met zijn ethernet interface vertegenwoordigt big3 de nieuwe generatie kasregisters.
cafetaria kassa
Webshop met Touchscreenkassasysteem.
Er is niets zo gemakkelijk als een kassa met daarin reeds alle producten die u in de winkel en online verkoopt, zodat u daar geen werk aan hebt. Jewellers-online presenteerd het kassasysteem met webshop die gevuld is met uw producten van uw eigen leveranciers. Jewellers-online vult uw kassa met producten en bij elke verkoop, of deze nu in de winkel of online gebeurd wordt in uw kassa geregistreerd. Uw systeem bevat dus altijd de juiste voorraad in uw winkel en ook in uw webwinkel. Het is dus nu nog gemakkelijker om ook uw winkel online te brengen en uw winkel te profileren op het internet waar de online verkopen nog steeds blijven groeien. Het systeem wat wij leveren kan naar wens ingericht worden. Denk hierbij aan beheer via een touchscreen, barcode scanner, bonprinter en kassalade.
niet klaarkomen
Casio kassa's' en touchscreen kassasystemen Vanhoffelen bvba. Casio geregistreerde kassasystemen Vanhoffelen bvba.
kassa of kassasysteem reeds conform de btw verlaging naar 12% voor de horeca sector? Horecaexpo stand 2312. Horecabeurs stand 2312. Touchscreen kassa model casio qt-6000 casio qt-6100 en casiobt-9100 of casio qt-6600 en casio qt8100. Tppos kassa software bruikbaar op model casio bt-9100 en Casio qt-8000 / casio qt-7000. Beeldschermkassa's' met lcd model casio te-7000 casio te-8000 en casio qt-2100.
hypothecaire lening
De Haan IT Nederland B.V. BV, veelzijdig in afrekenen Software Oplossingen.
Snel en eenvoudig te bedienen via een touchscreen. Geldlade en bonnenprinter. Een kassa is niet compleet zonder geldlade en bonnenprinter. Koppelen en uitbreiden. Meerdere kassas en vestigingen kunnen eenvoudig aan één systeem gekoppeld worden. Ook zijn er diverse uitbreidingen, zoals keukenschermen en klantdisplays. Betaalpassen, maar ook klantenkaarten of cadeaucheques kunt u snel uitlezen. Door de jarenlange ervaring en expertise kent De Haan IT Nederland B.V. het klappen van de zweep binnen onze branche en specifiek ook binnen Attractiepark Toverland. Hierdoor leveren ze maatwerk en denken mee in onze processen. Go Carwash Veghel. Snel afrekenen middels kentekenherkenning zorgen voor een hogere service, kwaliteit en verhogen van de doorlooptijd. Dat waren voor mij de uitgangspunten, met software van de Haan IT Nederland B.V.
Boxsprings
Betaalbare kassasystemen en gebruiksvriendelijke kassasoftware.
WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE. Het kassasysteem komen wij bij u op locatie installeren. Vervolgens krijgt u uitleg en samen met één van onze medewerkers wordt de kassasoftware naar uw wensen ingesteld. Voorafgaand zijn de producten er al ingezet.
slotenmaker mechelen
Kassa Kassa en veiligheid Retif België Belgique.
Als u verder surft op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies, zodat onze diensten en aanbiedingen beter aansluiten op uw interesses Meer Informatie x. De oplossing voor een. Uw Retif winkel vinden. Selecteer een winkel op de Belgische kaart. WIE ZIJN WIJ? Mannequins en bustes. Kassa en veiligheid.
thyssenkrupp
Home EDDS Technology Tactiele Kassasysteem.
Onze packs zijn een all-in-one kassaoplossing met: een touch computer, een thermal receipt printer, een kassalade en de software EDDS. Basis pack waaronder een volledige touchscreen kassasysteem.: 1 All-in-One Linux Classic. Processor Dual-Core Intel Celeron N3150. Screen 15' bezel free.
armband heren
Kassasysteem Openstore Kassa voor fashion retail ACA Fashion Software.
Kies er optioneel voor om de knoppen op de kassa te gebruiken via touchscreen functionaliteit. Stel klanten in staat om spaarpunten online en offline te verzilveren bij het afrekenen van transacties. Verzamel e-mailadressen van klanten en stuur hen de kassabonnen van transacties via e-mail toe. Geavanceerd en eenvoudig. Stel klanten in staat om spaarpunten zowel online als offline te verzilveren bij het afrekenen van transacties. Koppeling webshop en POS. Bied klanten de mogelijkheid om artikelen online te bestellen en af te rekenen aan de kassa. Sluit een tweede beeldscherm aan op je kassa als transactiedisplay en/of reclamedisplay. Functies en voordelen. Overzichtelijke schermindeling en flexibele knopinrichting. Toegangsrechten instelbaar per gebruiker. Verkoopregistratie op klantniveau. Diverse kortingstypen instelbaar. Kassabonnen van andere filialen inzien. Klantgegevens wijzigen op de kassa. Tussentijds afromen en tekorten aanvullen. Verkopen op rekening en op zicht. Uniek genummerde cadeaubonnen uitgeven en innemen. Aankoophistorie van klanten bekijken op de kassa. Wij zijn er om je te helpen. Is het kassasysteem te gebruiken op meerdere devices? Het is mogelijk om een vaste pc te gebruiken op het afrekenpunt, als met tablets in diverse formaten.

Contacteer ons