kassasysteem met touchscreen
Touchscreen kassa Companeo.be.
Retail, de horeca, buurtwinkels, supermarkten, Alle hebben ze andere behoeften en eisen voor een kassasysteem en zijn software. Maar elke sector en elke zaakvoerder heeft alvast baat bij één kenmerk van moderne kassasystemen, een touchscreen kassa. Welke voordelen biedt zon aanraakscherm? De handelingen met touchscreen kassa verlopen veel sneller.
kassasystemen detailhandel
Connect24-7 Touchscreen kassa.
Connect24-7 heeft goede contacten met de belangrijke premium producenten van touchscreen kassa's. Hierdoor wordt de laatste kassa technologie aan scherpe prijzen en goede garantie service aan onze klanten geleverd. Touchscreen kassas zijn de norm geworden voor een professionele bedrijfsvoering van uw zaak.
taxi airport charleroi
Kassas, kasregisters, kassasystemen Casio Sercu.
Het zijn flexibele en krachtige kassasystemen met touchscreen die eenvoudig in gebruik zijn! Casio QT 6000. Casio QT 6100. Casio QT 6600. Alle producten in deze serie. DE EENVOUDIGE EN GOEDKOPE GECERTIFICEERDE. TOUCHSCREEN HORECA OPLOSSING. OM IN REGEL TE ZIJN!
leasing
Kassa touchscreen Casio V-R100.
Het antwoord is het Casio V-R100 kassasysteem met touchscreen met een voorgeïnstalleerde kassa-applicatie die op een efficiënte wijze de winkel beheert. All-in-one touchscreen kassasysteem gebaseerd op AndroidTM Platform. De CASIO V-R100 is uitgevoerd met een helder 10.4 LCD touch-scherm, draaibaar klantendisplay en een thermische printer die geschikt is voor papier van zowel 50 als 80 mm breed.
Touchscreen kassa Kassasystemen Geldtel.nl.
Op de touchscreen kassa kunt u simpel een kassalade, bonprinter of barcodescanner aansluiten. Inloggen op afstand op een touchscreen kassa. Wij begrijpen dat wanneer zich een probleem voordoet u direct geholpen wilt worden. Problemen met een kassasysteem kunnen wij snel verhelpen als wij op afstand inloggen op uw kassasysteem.
Kassa's' traditionele kassa's, touchscreen kassa's' en software.
Ons bedrijf, de NV Norbert Piceu, is reeds jarenlang gespecialiseerd in de verkoop of verhuur van alle soorten kassa's, touchscreen kassa's' en kassasystemen, het traditionele kassasysteem, POS-systemen en fiscale kassa's' of geregistreerde kassa's.info' geregistreerde kassasystemen zie verder. Door de exclusieve samenwerking met Toshiba TEC en Bleep kunnen we u een kassa aanbieden tegen de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding.
Kassa touchscreen Casio QT 6600.
Casio QT-6600 Smart Touch kassasysteem: groot touchscreen plezier, flexibele en krachtige oplossingen, maar toch zijn deze kassas de eenvoud in gebruik. KARAKTERISTIEKEN VAN DIT TOUCHSCREEN KASSASYSTEEM. Geïntegreerde compact flash kaartlezer. 6 RS232 poorten. 3 RS232 printers per kassa. 16 LAN printers type UP400 per kassa. 12 kassas in netwerk. PC koppeling via kabel, netwerk of modem. Externe thermische of naalddruk printer. Kassasysteem met kantelbaar en spatwaterdicht 15 inch touch screen.
bol.com HioPOS Plus all-in-one touch kassa, compleet kassasysteem voor horeca en retail.
HioPOS is het all-in-one kassasysteem, dat speciaal is ontwikkeld voor afrekenpunten in de horeca en retail. Door integratie van de PC, touchscreen en kassa bonprinter is een compact volledig geautomatiseerd kassasysteem ontworpen. De aluminium en waterdichte behuizing maakt de kassa zeer geschikt om in een productie omgeving te gebruiken. Standaard bezit HioPOS een groot aantal artikelen en artikelgroepen met afbeeldingen waardoor u zelfstandig en eenvoudig in 15 minuten de kassa kunt aansluiten.
Touch Systems Kassasystemen.
Van kassasysteem tot voorraadbeheer, ons pakket TouchRetail heeft iets te bieden voor elke detailhandel. Betaalbare kassasystemen met een lage instapdrempel, begeleiding van aankoop tot opstart. Onze kassasystemen voor voedingszaken zijn op maat gemaakt voor bakkers, slagers, chocolatiers. Eenvoudig te bedienen kassasystemen met een krachtige backoffice.
Touchscreen kassasysteem: complete touchscreen kassa voor de retailer.
Het SW-Retail Kassasysteem breid u voor slechts 699, uit tot een touchscreen kassasysteem. Touchscreen kassasystemen met voorraadbeheer en webshop. De SW-Retail touchscreen kassasystemen sluiten naadloos aan op onze andere producten. Koppelt u de touchscreen kassa aan uw voorraadbeheer, dan wordt uw voorraad bij elke kassatransactie meteen bijgewerkt.
Touchscreen kassa Business Industrie 2dehands.be.
Rpos kassasysteem 15 Inch all in one touchscreen Toetsenbord Posready Rekening printer Vier kelnerbandjes Electronisch kassalade Heeft met Bla. 8 juni 2018 1323: Bilzen Beverst. kassa met touchscreen scherm en ticketprinter. Perfect werkende kassa met touchscreen geldlade en ticketprinter af te halen in tessenderlo.
Horeca kassasystemen met touchscreen EUROTOUCH.
Boeken op tafel met tafelplattegrond. Telefonische afhaalbestelling: Het EuroTouch kassasysteem heeft aparte functies voor telefonische orders en afhaalbestellingen aan de balie bijvoorbeeld een Cafetaria, Frituur, Chinees Restaurant., Op ordernummer door de EuroTouch aangemaakt, de bestelling staat onder dit nummer geregistreerd en kan bijvoorbeeld met dit nummer worden afgehaald aan de balie. Op naam of apart nummer maximaal 24 karakters. Onder de ingegeven tekst is de order geregistreerd en kan bijvoorbeeld met deze gegevens worden afgehaald bij de balie. Het ordernummer of de ingegeven tekst zijn vermeld op de rekening en keukenbon. Om de mogelijkheden van de EuroTouch kassasystemen nog beter te leren kennen kunt u ook een afspraak maken voor een persoonlijke online demonstratie. Mobiele Terminal / Afstandsbediening Touchscreen Bestelterminal.

Contacteer ons