kassasysteem ipad
Kassasysteem Business Industrie 2dehands.be.
Profesioneel kassasysteem lighspeed: Conform wetgeving Blackbox Apple iPad Mini 4 32GB 3 stuks Apple iPad PRO Black 32GB 2 stuks licen. 21 mei 2018 1552: Balen. Kassasysteem: touch screen, automatische geldlade, 2 printer. Kassasysteem Inka: 3 jaar geleden nieuw gekocht.
kassasysteem
Resto Box.
Gedaan met een zware kassa op uw toonbank, gedaan de bijhorende zware investering. Met Resto Box, dat Worldline in samenwerking met lightspeed ontwikkelde, kiest u voor het kassasysteem van de toekomst. De fysieke kassa maakt plaats voor een app op uw iPad Mini, die meteen ook uw bestellingen, het beheer van uw stock, menus en prijzen, én uw elektronische betalingen voor haar rekening neemt.
kassasysteem retail
Kassasystemen CCV Belgium.
Want ondernemers ontzorgen, dat is onze passie. CCV SalesPoint is de alles-in-één-oplossing om uw bedrijf efficiënter en makkelijker te managen. Naast een modern kassasysteem in de vorm van een app bestaat CCV SalesPoint uit diverse slimme tools, geïntegreerd in één online omgeving.
kassasysteem winkel
Ipad kassa Vind de beste software bij Appwiki.
Alles wat je nodig hebt om met Nappkin te starten is een iPad, internet, en optioneel één of meerdere printers. Prijs: maandelijks 900., iZettle Pro is ons elektronisch kassasysteem in de vorm van een app, dat speciaal is ontworpen voor de horeca-industrie.
iPad Kassa Het compacte en betaalbare kassasysteem.
Zo is het Yuno POS Kassasysteem bijzonder compact en wentbaar, een goed alternatief voor de iPad kassa! In tegenstelling tot het iPad kassasysteem is het model Yuno spatwaterproef en kan het tegen een stootje. De Yuno is uitgerust met een touchscreen dat te vergelijken is met die van de iPad kassa.
Clixx.be Kassa hardware Kassa software Weegschalen Reservatiesoftware ToegangscontroleKassasoftware op iPad, touch kassa of smartphone Emmy.
Kassasoftware op iPad, touch kassa of smartphone? Emmy kan het! Een modern en efficiënt kassasysteem helpt uw bedrijf echt vooruit. U rekent er niet alleen mee af, u kunt er ook op zien hoeveel omzet u gedaan hebt in een bepaalde periode.
Geregisteerd kassasysteem GKS voor de horeca iSoftli.
Jazeker, iSoftli is een echte cloud toepassing. Dit wil zeggen dat iSoftli tegelijkertijd gebruikt kan worden op verschillende apparaten. iPad, iPhone, iPod, Android, Windows Phone, Linux, Mac en Windows. Ons op en top Belgisch kassasysteem draait op alles met een browser.
iPad Kassasysteem voor horeca en retail Lightspeed POS.
Het Lightspeed kassasysteem helpt u niet alleen bij de basics zoals afrekenen maar ook bij uw voorraad, uw dagrapporten, uw maandoverzicht en uw klantenbestand. Kies nu voor een iPad kassasysteem met touchscreen om efficiënter en sneller te werken. Spreek een retail expert.
Shop Lightspeed Restaurant Kassa Tills Solutions.
Beschikbaar voor iPad Air, iPad 2/3/4. Aangewezen als ticketprinter of als productieprinter voor bar en/of keuken. Mobiele Thermische bonprinter. Aangewezen als mobiele ticketprinter. Euro Geld Casette. Micros Eurogeld cassette. Flip Top opening. Inclusief electronische module, te koppelen aan kassaprinter. Inclusief kabel voor aansluiting aan printer. Professionele Draadloze Dual-band Router. Wifi-snelheid: 450 1300 Mbps. 6 interne wifi-antennes. Fiscal data module. Fiscal data module of in de volksmond zwarte doos. Belgische Fiscale Data Module. Allersnelste toestel op de markt! Reeds compatibel met alle gecertificeerde kassa's.' Vandaag reeds mogelijk in combinatie met Lightspeed Restaurant POSiOS. Tills Solutions bvba. 32 476 61 24 38. 32 9 239 92 45. Geregistreerd Kassasysteem GKS.
Kassa: Shop Partner all-in-one online en offline systeem.
Je kassa gewoon op je iPad of ander type tablet, het kan! Voor het koppelen van je kassalade, scanner en de bonnetjes printer is een eenvoudige Posbox ontwikkeld. Deze interface is niet groter dan een pakje sigaretten en bevat een SD geheugenkaartje.
iPad kassa, het kasssasysteem voor de horeca Nuvopos.
Wij hebben een demo versie beschikbaar waarmee je alle functionaliteiten kunt testen. De voordelen van Nuvopos op een rij.: Een iPad is in aanschaf vele malen goedkoper dan een traditioneel kassasystemen. Alle functionaliteiten van een traditioneel kassasysteem vind je terug op de iPad, iPod of iPhone. Werking iPad kassasysteem.
Kassa app Vind de beste software bij Appwiki.
Alles wat je nodig hebt om met Nappkin te starten is een iPad, internet, en optioneel één of meerdere printers. Prijs: maandelijks 900., iZettle Pro is ons elektronisch kassasysteem in de vorm van een app, dat speciaal is ontworpen voor de horeca-industrie.

Contacteer ons