kassasysteem ipad
kassasysteem
kassasysteem
Winkel Marti Orbak Software.
Met Cash-it bent u verzekerd van een modern en gebruiksvriendelijk kassasysteem, waar iedereen direct mee aan de slag kan, van jong tot ouder. Kies voor tijdwinst, betrouwbaarheid en rust in uw bakkerij. U houdt meer tijd over voor uw klanten. Het is simpel voor jong en ouder. Geen apart bestelboek meer nodig. Compleet met tafels en keukenbon. Gewicht direct op de kassa, geen fouten. Print en plak. KIEST U VOOR. ROBUUSTHEID OF VOOR FLEXIBILITEIT? U kunt bij ons kiezen uit twee kassasystemen, Cash-it en Cash-it iPad. Lees meer
lening aanvragen
LightSpeed Lab9 Apple Premium Reseller.
Kassasysteem software voor ondernemers. Lightspeed is dé aanbieder van het flexibele Point-of-Sale oplossingen. Neem een abonnement op ons kassasysteem ipad en krijg gratis ondersteuning en support. We kunnen je ook helpen bij de aanschaf van hardware zoals pinapparaten, kassas en mobiele printers.
premie vochtbestrijding
CCV Shop: App Store Detail.
De innovatieve SPINpos van Extendas maakt van de iPad een compleet kassasysteem voor uw fysieke winkel binnen uw tankstation. Deze app zorgt voor een naadloze multi-channel verbinding tussen de iPad kassa in uw fysieke winkel en uw CCV-shop webwinkel. De SPINpos iPad kassa regelt voor ondernemers in de petroleumindustrie betalingen via cash, betaalpas, creditcard of zelfs tankpassen in uw fysieke winkel.
coopman
SPONT iPad POS iPad kassa die mee werkt.
Selecteer een pagina. De krachtige iPad kassa. Gemaakt samen met de horeca en retail. Met alle standaarden, maar ook functies uit de toekomst. We blijven ons focussen en vernieuwen om zo het beste uit spont te halen. Ben je al een gebruiker? De krachtige iPad kassa.
live stream free
Geregisteerd kassasysteem GKS voor de horeca iSoftli.
Jazeker, iSoftli is een echte cloud toepassing. Dit wil zeggen dat iSoftli tegelijkertijd gebruikt kan worden op verschillende apparaten. iPad, iPhone, iPod, Android, Windows Phone, Linux, Mac en Windows. Ons op en top Belgisch kassasysteem draait op alles met een browser.
menstruatie uitstellen zonder medicijnen
Ontdek Lightspeed Retail voor je winkel en verkoop meer.
Het Lightspeed kassasysteem zit volledig in de cloud waardoor je in principe vanop elk toestel kan afrekenen. Om op de iPad verkopen af te ronden download je simpelweg de Lightspeed applicatie en je bent vertrokken. Wil je jouw kassasysteem toch wat op maat laten aanpassen?
Berekenen
Salonworld Welkom.
Get in Touch. Salonworld is een windows programma die geschikt is voor de beauty branche werkt perfect zonder internet offline dus! en ondersteunt tal van randapparatuur waardoor u heel efficient kan werken. NIEUW @ 2019: Posworld, beauty programma voor ipad en iphone!
workshop
POS hardware Veilige iPad en tablet kassasysteem.
Met name kleine ondernemingen kiezen steeds vaker voor een iPad of tablet kassa systeem. Een iPad of tablet kassa is een prima alternatief voor traditionele kassasystemen die vaak duur en complex zijn. Het is daarom niet verwonderlijk dat je in steeds meer kleine winkels en horeca ondernemingen een iPad of tablet in plaats van een gewoon kassasysteem aantreft.
keyword
CSiPOS kassa software is geschikt voor alle type horeca gelegenheden, zoals: cafes, restaurants, snackbars, discotheken, catering, cafetaria, pizzeria, bakkerij en wellness.
Onze horeca kassa software is te gebruiken i.c.m. Denk hierbij aan een iPod/iPhone als mobiele horeca handheld iPod kassa en een iPad iPad kassa als kassa extra invoerpunt. Ons horeca kassa systeem is geschikt voor alle type horeca gelegenheden, zoals; cafes, restaurants, snackbars, discotheken, catering, cafetaria, pizzeria, bakkerij en wellness.
zandstralen
Gentse kassa-app blikvanger in Las Vegas Horeca is mijn passie Blog Tom De Pauw.
De POSiOS Restaurant Butler is een uitvinding van de Gentse whizzkids Jan Hollez 30 en Zhong Yuan Xu 28. In een handomdraai vormt hij elke iPhone of Ipad om in een volwaardig kassasysteem voor de horeca, dat tevens volledig compatibel zou zijn met de blackbox.
ontstopper
Het GASTROFIX iPad kassasysteem in gebruik YouTube.
Het GASTROFIX iPad kassasysteem voor in werking. GASTROFIX is het professionele kassasysteem voor de horeca. Bel voor advies en informatie: 31 085-4017836. GASTROFIX is ontwikkeld door ervaren kassaspecialisten met meer dan 10.000 installaties en beschikt over alle relevante functies welke je kunt verwachten bij een professioneel kassasysteem.
merino
IPad Kassa / Afrekensysteem 2dehands.be.
Sluiten Terug naar. iPad Kassa / Afrekensysteem. 260 x bekeken sinds 6 april 2018. 1 van 7. Overige Woonaccessoires Conditie.: De Sam4s SPS-2500 is een bonprinter en kassasysteem in één. De geavanceerde bonprinter bevat het kassaprogramma welke opgeslagen wordt op een SD-kaart.

Contacteer ons