kassasysteem ipad
kassasysteem
kassasysteem
Het Complete Online Kassasysteem voor Tablets en Phones Cashr.nl.
U kunt uw administratie zelf inrichten met onze handleiding of wij kunnen u helpen. Een installateur kan bij u langskomen om het gehele systeem te installeren en werkend achter te laten. Een compleet online kassasysteem waarmee u bestaande kassas vervangt zonder kostbare apparatuur aan te schaffen. Verder
retail kassasysteem
De flexibiliteit van de iPad-kassa.
De belangrijkste cijfers waarop je kunt sturen, de brutowinst en je personeelskosten, staan live op je iPad. Het bedrijf heeft Duitse roots en is al meer dan twintig jaar actief in de horecamarkt, oorspronkelijk met de verkoop van traditionele kassasystemen. Begin 2012 lanceert het bedrijf haar iCash kassasysteem, dat op het Apple-platform iOS draait.
lenen
iPad Kassa Het compacte en betaalbare kassasysteem.
Wij bieden verschillende alternatieve aan, bekijk onze pagina kassasystemen om een indruk te krijgen. Zo is het Yuno POS Kassasysteem bijzonder compact en wentbaar, een goed alternatief voor de iPad kassa! In tegenstelling tot het iPad kassasysteem is het model Yuno spatwaterproef en kan het tegen een stootje.
charleroi hotels
iPad kassasysteem.
Volledige backoffice functionaliteit. Uw volgende kassa is een iPad kassa! Het SW-Retail iPad kassasysteem behoort tot de nieuwste generatie kassa systemen. Het SW-Online kassasysteem draait 100% in de cloud. 100% Any place, Any device, Anywhere. Complete oplossing voor kassa en backoffice.
iPad kassa, het kasssasysteem voor de horeca Nuvopos.
Wij hebben een demo versie beschikbaar waarmee je alle functionaliteiten kunt testen. De voordelen van Nuvopos op een rij.: Een iPad is in aanschaf vele malen goedkoper dan een traditioneel kassasystemen. Alle functionaliteiten van een traditioneel kassasysteem vind je terug op de iPad, iPod of iPhone. Werking iPad kassasysteem.
Met de Square Stand gebruik je een iPad als kassa.
Dit is een iPad dock, inclusief credit card reader. Je kan het toestel veilig vastmaken op je toonbank waarna je het kan draaien als de klant zn betaling doet. Het systeem zou eenvoudig te connecteren zijn met je bestaand hardware, zoals printers of scanners. Hiervoor zijn er 3 USB poorten voorzien. Bij de aankoop van de Square Stand krijg je ook gratis toegang tot de Square Register app waarmee je een volledig kassasysteem op maat kan bouwen.
Connect24-7 Tablet kassa.
Op dit moment is een tablet kassasysteem vaak niet de goedkoopste oplossing. De oorzaak hiervan is dat extra apparatuur en installatie noodzakelijk is om specifieke randapparatuur zoals ticketprinters, blackboxes, telefoonnummer herkenning, polsbandjes of andere hardware aan te sluiten op het tablet. Uw specifieke wensen voor uw zaak plus een goed inzicht van de totale kosten over een aantal jaren zullen uitmaken of een tablet kassa voor u de optimale keuze is. Verder zijn de noodzakelijke stands om het tablet robuust en veilig te plaatsen vrij kostbaar variërend van 150 400. Toch kan Connect24-7 u een professionele en robuuste tablet kassa systeem inclusief stand bieden. Al vanaf Eur 500. Extra aandacht behoeft het opladen van de tablet kassa. Wanneer gebruikt gemaakt wordt van consumenten hardware niet geschikt voor professioneel gebruik zoals een iPad tablet, dan wordt 24u op 7 dagen opladen afgeraden om oververhitting van de tablet te voorkomen.
Touch Systems Kassasystemen.
Van kassasysteem tot voorraadbeheer, ons pakket TouchRetail heeft iets te bieden voor elke detailhandel. Betaalbare kassasystemen met een lage instapdrempel, begeleiding van aankoop tot opstart. Onze kassasystemen voor voedingszaken zijn op maat gemaakt voor bakkers, slagers, chocolatiers. Eenvoudig te bedienen kassasystemen met een krachtige backoffice.
iPad Kassasysteem voor horeca en retail Lightspeed POS.
Het Lightspeed kassasysteem helpt u niet alleen bij de basics zoals afrekenen maar ook bij uw voorraad, uw dagrapporten, uw maandoverzicht en uw klantenbestand. Kies nu voor een iPad kassasysteem met touchscreen om efficiënter en sneller te werken. Spreek een retail expert.
Kassasystemen CCV Belgium.
Want ondernemers ontzorgen, dat is onze passie. CCV SalesPoint is de alles-in-één-oplossing om uw bedrijf efficiënter en makkelijker te managen. Naast een modern kassasysteem in de vorm van een app bestaat CCV SalesPoint uit diverse slimme tools, geïntegreerd in één online omgeving.
Shop Lightspeed Restaurant Kassa Tills Solutions.
Beschikbaar voor iPad Air, iPad 2/3/4. Aangewezen als ticketprinter of als productieprinter voor bar en/of keuken. Mobiele Thermische bonprinter. Aangewezen als mobiele ticketprinter. Euro Geld Casette. Micros Eurogeld cassette. Flip Top opening. Inclusief electronische module, te koppelen aan kassaprinter. Inclusief kabel voor aansluiting aan printer. Professionele Draadloze Dual-band Router. Wifi-snelheid: 450 1300 Mbps. 6 interne wifi-antennes. Fiscal data module. Fiscal data module of in de volksmond zwarte doos. Belgische Fiscale Data Module. Allersnelste toestel op de markt! Reeds compatibel met alle gecertificeerde kassa's.' Vandaag reeds mogelijk in combinatie met Lightspeed Restaurant POSiOS. Tills Solutions bvba. 32 476 61 24 38. 32 9 239 92 45. Geregistreerd Kassasysteem GKS.
SPONT POS Kassa App in de App Store.
Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten. SPONT POS Kassa App 4. Maak een kassa van je iPad. SPONT is een compleet en simpel kassasysteem voor de retail en horeca ondernemer. Het is een POS-systeem dat je geheel naar eigen smaak inricht.

Contacteer ons