kassasysteem ipad
kassasysteem
kassasysteem
kassasysteem
kassasysteem
De flexibiliteit van de iPad-kassa.
De belangrijkste cijfers waarop je kunt sturen, de brutowinst en je personeelskosten, staan live op je iPad. Het bedrijf heeft Duitse roots en is al meer dan twintig jaar actief in de horecamarkt, oorspronkelijk met de verkoop van traditionele kassasystemen. Begin 2012 lanceert het bedrijf haar iCash kassasysteem, dat op het Apple-platform iOS draait. Lees meer
robotmaaier
IPAD KASSA Kassasystemen.
De iPad kassa is een compleet kassasysteem ingebouwd in een bonprinter. De afrekensoftware op deze iPad kassa bevindt zich op een SD-kaart aan de achterzijde van de printer. Dit kassasysteem voor de iPad heet Sam4s Tabby en is via uw netwerk draadloos te bereiken met een smartphone, tablet of POS-terminal.
bosiet
iPad kassasysteem.
Volledige backoffice functionaliteit. Uw volgende kassa is een iPad kassa! Het SW-Retail iPad kassasysteem behoort tot de nieuwste generatie kassa systemen. Het SW-Online kassasysteem draait 100% in de cloud. 100% Any place, Any device, Anywhere. Complete oplossing voor kassa en backoffice.
argenta
Kassasysteem horeca: de GASTROFIX iPad kassa.
Het horeca kassasysteem is gebruiksvriendelijk en realtime. Mobiel bestellen en veilig sychroniseren van uw iPad kassasysteem. Doordat onze iPad kassa oplossing gebruik maakt van floating-checks werkt het complete kassasysteem synchroon met elkaar en heeft u enkel een WiFi verbinding nodig.
https://www.charmingthief.eu/hypnotiseur-inhuren/
SPONT POS Kassa App in de App Store.
SPONT is een compleet en simpel kassasysteem voor de retail en horeca ondernemer. Het is een POS-systeem dat je geheel naar eigen smaak inricht. Gewoon, op je iPad. Door het strakke en cleane design is Spont niet alleen mooi, maar ook overzichtelijk.
iPad Kassasysteem voor horeca en retail Lightspeed POS.
Een snel en efficiënt kassasysteem is het brein van je onderneming. Hiermee reken je niet alleen af, hier loopt alle data over je onderneming samen. Ons cloud gebaseerd iPad kassasysteem voor de retail de horeca kunnen meer dan alleen transacties verwerken.
iPad-kassasystemen Apple Premium Reseller.
Horecaondernemers 2-4 kassa's.' Voor horecaondernemers hebben we een op maat gemaakt digitaal kassasysteem dat alle behoeftes van jouw horecabedrijf tegemoet komt. Perfect voor een bar, café of restaurant dat een volledig kassasysteem, reporting tool, boekhoudprogramma en planningstool in één wilt. Je gebruikt dit digitale kassasysteem al voor een fractie van de kosten van een traditioneel kassasysteem.
Connect24-7 Tablet kassa.
Op dit moment is een tablet kassasysteem vaak niet de goedkoopste oplossing. De oorzaak hiervan is dat extra apparatuur en installatie noodzakelijk is om specifieke randapparatuur zoals ticketprinters, blackboxes, telefoonnummer herkenning, polsbandjes of andere hardware aan te sluiten op het tablet. Uw specifieke wensen voor uw zaak plus een goed inzicht van de totale kosten over een aantal jaren zullen uitmaken of een tablet kassa voor u de optimale keuze is. Verder zijn de noodzakelijke stands om het tablet robuust en veilig te plaatsen vrij kostbaar variërend van 150 400. Toch kan Connect24-7 u een professionele en robuuste tablet kassa systeem inclusief stand bieden. Al vanaf Eur 500. Extra aandacht behoeft het opladen van de tablet kassa. Wanneer gebruikt gemaakt wordt van consumenten hardware niet geschikt voor professioneel gebruik zoals een iPad tablet, dan wordt 24u op 7 dagen opladen afgeraden om oververhitting van de tablet te voorkomen.
Ipad kassa Vind de beste software bij Appwiki.
Ga naar website Vergelijk. 100 % Match Lightspeed Retail Kassa software. Het Lightspeed kassasysteem is geschikt voor alle Retail winkels. Het iPad kassasysteem kan meer dan transacties verwerken. Zo is een koppeling met een Lightspeed webshop eenvoudig gemaakt voor o.a.
Domino horeca oplossing HKC Kassacenter.
Zeer goed autonomie van de toestellen. Zelfde eenvoud in gebruik als het kassasysteem. Layout van schermen zelfde als Kassasysteem zowel qua kleuren, schermen. Bij iPod/Mini Ipad geen stylus nodig, kan gewoon met de vingers gebruikt worden. Grafische layout van tafelschermen mogelijk.
iPad Kassa systeem Lingier Computers.
Eind vorige jaar kwam de Apple iPad Pro op de Belgische markt beschikbaar. Ten opzichte van de standaard 10inch iPad biedt de iPad Pro toch een aantal voordelen die ook bij de iPad kassa van belang zijn: De iPad Pro heeft een prachtig.
Vergelijk kassasystemen kassa app Tabletkassa.nu.
Ook geven we gratis onafhankelijk advies. Een kassa app is een eenvoudig kassasysteem. Zowel voor de startende ondernemer als de meer ervaren horeca uitbater. U kunt zo'n' tablet of ipad kassa makkelijk koppelen aan uw boekhouding of uw webshop. Wilt u advies?

Contacteer ons