kassasysteem ipad
kassasysteem
kassasysteem
IPAD KASSA Kassasystemen.
De iPad kassa is een compleet kassasysteem ingebouwd in een bonprinter. De afrekensoftware op deze iPad kassa bevindt zich op een SD-kaart aan de achterzijde van de printer. Dit kassasysteem voor de iPad heet Sam4s Tabby en is via uw netwerk draadloos te bereiken met een smartphone, tablet of POS-terminal.
luchthavenvervoer Charleroi
De flexibiliteit van de iPad-kassa.
De belangrijkste cijfers waarop je kunt sturen, de brutowinst en je personeelskosten, staan live op je iPad. Het bedrijf heeft Duitse roots en is al meer dan twintig jaar actief in de horecamarkt, oorspronkelijk met de verkoop van traditionele kassasystemen. Begin 2012 lanceert het bedrijf haar iCash kassasysteem, dat op het Apple-platform iOS draait.
seo copywriting
CCV Shop: App Store Detail.
De innovatieve SPIN POS van Extendas maakt van de iPad een compleet kassasysteem voor uw fysieke winkel. Deze app zorgt voor een naadloze multi-channel verbinding tussen de iPad kassa in uw fysieke winkel en uw CCV-shop webwinkel. De iPad kassa regelt voor retailers betalingen via cash, betaalpas, creditcard of zelfs tankpassen in uw fysieke winkel.
geld lenen
kassa touch kassa ipad kassa gratis.
Clixx.be Kassa hardware Kassa software Weegschalen Reservatiesoftware ToegangscontroleKassasoftware op iPad, touch kassa of smartphone Emmy. Een gratis kassasysteem voor de iPad: kan dat? Square Register: goed én goedkoop? iPad kassa tafelstandaard Vijf stijlvolle iPad-houders. Kassasystemen Een gratis kassasysteem voor de iPad: kan dat?
zelfstandige dakwerker gezocht
Domino horeca oplossing HKC Kassacenter.
Zeer goed autonomie van de toestellen. Zelfde eenvoud in gebruik als het kassasysteem. Layout van schermen zelfde als Kassasysteem zowel qua kleuren, schermen. Bij iPod/Mini Ipad geen stylus nodig, kan gewoon met de vingers gebruikt worden. Grafische layout van tafelschermen mogelijk.
teambuilding activiteiten
iPad Kassa Het compacte en betaalbare kassasysteem.
Wij bieden verschillende alternatieve aan, bekijk onze pagina kassasystemen om een indruk te krijgen. Zo is het Yuno POS Kassasysteem bijzonder compact en wentbaar, een goed alternatief voor de iPad kassa! In tegenstelling tot het iPad kassasysteem is het model Yuno spatwaterproef en kan het tegen een stootje.
toonbank kassa
Kassasysteem horeca: de GASTROFIX iPad kassa.
Mobiel iPad kassasysteem vervangt het traditionele horeca kassasysteem. Ons mobiele iPad kassasysteem is geschikt voor het gebruik in de horeca, hotels en voor de Retail. Ons kassasysteem horeca is een vervanger voor de dure traditionele kassasystemen en pc-kassas. De door ons ontwikkelde kassasoftware met tal van modules heeft u nu maar één iPad kassa waarvoor voorheen extra systemen nodig waren.
Kassasysteem iPd voor de moderne retailer Ontdek AFOSTO AFOSTO.
Kassasysteem Ipad met ongekende mogelijkheden. De alles-in-1 oplossing. PLAN MIJN DEMO. Bent u op zoek naar een geavanceerd en krachtig kassasysteem dat vanaf een iPad bediend kan worden? Met het kassasysteem iPad van Afosto ben je klaar voor de toekomst.
Een gratis kassasysteem voor de iPad: kan dat? Mobiel betalen.
Een iPad kassa, wat is dat? Een gratis kassasysteem voor de iPad: kan dat? Square Register: goed én goedkoop? iPad kassa tafelstandaard Vijf stijlvolle iPad-houders. Kassasystemen Een gratis kassasysteem voor de iPad: kan dat? Een gratis kassasysteem voor de iPad: kan dat?
Horeca kassasystemen gebruiken Big Data Horeca kassasysteem.
Daarnaast bespaart de horeca onderneming kosten omdat de applicatiesoftware niet altijd meer op het kassasysteem gedraaid hoeft te worden. POS kassasystemen en de digitale portemonnee. De Cloud en het POS kassasysteem vanaf de iPad zorgen voor een hele nieuwe klantbeleving.
iPad kassa? Vind de beste software bij Appwiki.
Het maakt niet uit in welke branche je werkt. Zowel in de horeca als in de detailhandel is een iPad kassa te gebruiken. Een iPad kassasysteem in de horeca. Een iPad kassa is uitstekend in te zetten in de horeca.
SPONT POS Kassa App in de App Store.
SPONT is een compleet en simpel kassasysteem voor de retail en horeca ondernemer. Het is een POS-systeem dat je geheel naar eigen smaak inricht. Gewoon, op je iPad. Door het strakke en cleane design is Spont niet alleen mooi, maar ook overzichtelijk.

Contacteer ons