kassasysteem horeca touchscreen
Touchscreen kassasysteem Leza Horeca Winkel Management.
Mplus kassa Apps. Posmatic i-pad kassa. Home Producten Touchscreen kassasysteem. Een overzicht van touchscreen kassasystemen van Leza Horeca Winkel Management. Krachtig en Elegant. De AerPOS is een alles-in-een touchscreen kassasysteem, ontworpen voor gebruik in de retail, fashion en horeca omgevingen.
kassasystemen detailhandel
Kassa touchscreen Horeca Transacties 2dehands.be.
Horeca kassa systeem black box ready 1jaar oud. Volledig werkende kassasysteem wegens overschakeling software kartbaan met horeca systeem geïntrigeerd Alle uitleg bij om te her prijzen touchscreen. 25 juli 2018 1401: Aarschot. Kassa systeem met elo touchscreen en software. kassa systeem te koop wegens familiale redenen deze touchscreen kassa kan ook gebruikt worden voor dj software doeleinden heeft onlangs nog ma.
live band
Kassasystemen voor horeca Touch Systems.
Doordat deze kassasystemen volledig aangepast kunnen worden aan elke horeca zaak kunnen al onze klanten hun eigen indeling en structuur inbrengen. Tel daarbij de vlotte bediening van een touchscreen kassasysteem en het is meteen duidelijk waarom zoveel restaurants, cafés en brasseries al werken met een persoonlijk ingesteld TouchCash kassasysteem.
aanmelden google
Horeca kassasystemen met touchscreen EUROTOUCH.
Boeken op tafel met tafelplattegrond. Telefonische afhaalbestelling: Het EuroTouch kassasysteem heeft aparte functies voor telefonische orders en afhaalbestellingen aan de balie bijvoorbeeld een Cafetaria, Frituur, Chinees Restaurant., Op ordernummer door de EuroTouch aangemaakt, de bestelling staat onder dit nummer geregistreerd en kan bijvoorbeeld met dit nummer worden afgehaald aan de balie. Op naam of apart nummer maximaal 24 karakters. Onder de ingegeven tekst is de order geregistreerd en kan bijvoorbeeld met deze gegevens worden afgehaald bij de balie. Het ordernummer of de ingegeven tekst zijn vermeld op de rekening en keukenbon. Om de mogelijkheden van de EuroTouch kassasystemen nog beter te leren kennen kunt u ook een afspraak maken voor een persoonlijke online demonstratie. Mobiele Terminal / Afstandsbediening Touchscreen Bestelterminal.
kassalade
Touchscreen kassa's' voor horeca HKC Kassacenter.
Dit krachtige horeca kassasysteem kan voor elke situatie worden geprogrammeerd. Of u een snackbar of pretpark heeft, het maakt allemaal niet uit. Eén enkele kassa of een heel netwerk? Via wifi of via internet of zelfs over meerdere locaties, het is allemaal zonder problemen mogelijk. U bent hier. Home Horeca Touchscreen kassa's' voor horeca. Touchscreen kassa's' voor horeca. Filter op merk. Casio VR-200 touchscreen kassa. Casio VR-7000 touchscreen kassa.
lening
Touchscreen kassa's' voor horeca: stijlvol én efficiënt.
Kan prima tegen natte of smerige handen. Een touchscreen kassa kopen? Bekijk de mogelijkheden hieronder. Siodroïd POS-software voor Android. Siodroid is een geheel van innoverende toepassingen voor Android, gericht op het beheren van uw horecazaak. Het is bovendien de eerste professionele POS-software voor Android. Het systeem kenmerkt zich door het aantrekkelijke design en het hoge gebruiksgemak. Het grote voordeel tegenover andere Android-toepassingen? U heeft maar één licentie nodig per toestel, en bespaart dus aanzienlijk op uw kosten. KassaPlanet combineert Siodroid met de meest functionele en efficiënte kassasystemen. Titan-S160 met TouchPoint POS-software voor windows. Een nieuwe kijk op het organiseren van uw POS-systeem. Uw kassa wordt meer en meer een middel voor het beheren van uw zaak. U kan klantgerichter werken. U kan de aankopen per klant bijhouden, uw klant persoonlijker benaderen door hem standaard extra korting aan de kassa te geven gouden klanten, een puntensysteem bijhouden. Via uw klantendisplay kan je reclame maken voor acties, evenementen, kortingen, Zo kan je uw klanten onmiddellijk hierover informeren. Je kan dus op verschillende manieren via uw kassasysteem aan klantenbinding doen.
HorecaTouch Home.
HorecaTouch bvba is hard en software producent van kassasystemen voor horeca, slagers, bakkers, broodjeszaken en frituren. Er wordt zowel rechtstreeks verkocht bij de eindgebruiker als aan zelfstandige dealers. Voor beide wordt service na verkoop geleverd. De hardware wordt deels aangekocht en deels in opdracht gefabriceerd. De kassasoftware wordt volledig in eigen huis geproduceerd. HorecaTouch verkoopt Touchscreen kassasystemen met.
Touchscreen kassa nodig voor retail? Bekijk ons gamma.
Kassaplanet / Kassasystemen / Kassasystemen voor Retail / Touchscreen. Touchscreens voor Horeca? Een touchscreen kassa voor uw horecazaak? Bekijk hier de mogelijkheden. Welke kassa kiezen? Contacteer ons voor advies op maat van uw onderneming. Touchscreens voor uw winkel. U wilt dat uw retailzaak klasse uitstraalt. Een touchscreen kassa is een modern en gesofisticeerd kassasysteem dat bijdraagt tot dat plaatje.

Contacteer ons